Bouwgrond project Sao Bras voor 55 appartementen

Bouwgrond met projectconcept te koop aan zuidrand van Sao Bras de Alportel, aan historische kern, te koop met vergunning voor max 55 appartementen. Video en brochure beschikbaar. Bouwgrond 6.100 m2 vanaf het stadhuisplein op heuvel naar beneden, waardoor er plaats is voor 3 rijen woningen/appartementen alsmede ruimte voor centrale voorzieningen, zwembad enz. De gemeenteraad heeft […]

€ 700.000

Kenmerken

  • Type huisBouwgrond
  • LocatieSao Bras de Alportel
  • Grondoppervlakte6.100 m2

Omschrijving

Bouwgrond met projectconcept te koop aan zuidrand van Sao Bras de Alportel, aan historische kern, te koop met vergunning voor max 55 appartementen. Video en brochure beschikbaar.

Bouwgrond 6.100 m2 vanaf het stadhuisplein op heuvel naar beneden, waardoor er plaats is voor 3 rijen woningen/appartementen alsmede ruimte voor centrale voorzieningen, zwembad enz. De gemeenteraad heeft het doel en concept al goedgekeurd.

Doel is o.a. de stad meer te laten groeien en om een welkom te heten aan expats. Het conceptplan mag aangepast worden aan de visie van de koper die wil gaan ontwikkelen. Als makelaar hebben we gedetailleerde plannen liggen. Maar ook attractieve oplossingen gecreëerd die flink aan bouwkosten besparen.

Contact voor meer informatie

info@algarvemakelaar.nl